Sisustuksen unelmaa – Sydämellistä lämpöä – Elämän kultahippuja

Sisustusliike White Maison Turku

Hiphei, heinäkuu on jo tässä!!!!

Voi mahdoton miten tämä aika suorastaan rynnii eteenpäin!!!!

Ja minä koetan suurella sykkeellä juosta perässä. Tiedättekö sen tunteen, kun juoksee cooperia ja hyperventilaatio tehostaa hengitystä ja naama on niin punainen, että tuntee melkein ihon palavan. Sellaista oloa on ollut tarjolla tässä vuoden 2015 aikana. Jopa niin isosti, että on ollut pakko painaa hätäjarrusta ja lysähtää maahan ja antaa hengityksen tasaantua ja rauhoittua.

Jännä juttu. Heti kun lopettaa kiirehtimisen ja stressaamisen, alkaa huomaamaan enemmän ja enemmän ympäristöstä merkkejä, jotka aikaisemmin ovat vain jääneet tyystin huomaamatta. Lintujen laulu. Voi mahdoton miten upeasti ne laulaakaan. (Tai jos oikein tarkkoja ollaan, niin terävin käri on jo ohitettu, ja laulun tavoitteet saavutettu, kun kumppani on onnistuttu huumaamaan!) Harmi, kun linnuilla se käy varsin nopeasti. Kai so on jokin luonnonlaki..

Ja miten ihanan värinen taivas on silloin, kun pilvet ovat repeytyneet ja miten ihanasti aurinko lämmittää nenän päätä. Tai no siis lämmittää silloin kun se paistaa. Joskus tuntuu, että arjen kiireessä ja sen loputtomien haasteiden perässä juostessa, hyperventiloiden tai ilman, jää kaikkeista olleellisin huomaamatta.

Olen koettanut saada tätä elämää yrittäjänä tasapainoon. Se on itseasiassa yllättävän haastavaa. Mutta olen päättänyt onnistua siinä. Ostin kevään aikana kuntosalikortin kotipaikkakuntani kuntosalille. Se on kyllä tehnyt todella hyvää. Harmi vain kun viime viikot on tuntuneet niin uuvuttavilta, että olen juuri näistä tärkemmistä asioista karsinut: ravinto ja liikunta. Mutta ensi viikolla pistetään paripykälää isompaa vaihdetta silmään: aloitetaan kunnon treeanaaminen todellisella sitoutumisella. Ihan kirjaimellisesti kunnon treenaaminen.

Kesä on lopulta ihanan kutkuttavan jännää aikaa.

Nautitaan siis siitä parhaan kykymme mukaan 🙂 Kauniita kesäpäiviä teille kaikille! Kun matkaatte Turun keskustaan, niin tulkaahan kurkkaamaan minua ja White Maisonia tänne Yliopistonkadulle, kävelykadun varteen 🙂